Редактор: e-mail: кадър: Нова телевизияПредседателят на сдружението на заведенията в България Ричард

...
Редактор: e-mail: кадър: Нова телевизияПредседателят на сдружението на заведенията в България Ричард
Коментари Харесай

Алибегов за Кацаров: Не може виден антиваксър да убеди хората да се ваксинират

Редактор: 

e-mail: 

кадър: " Нова телевизия "

Председателят на сдружението на заведенията в България Ричард Алибегов съобщи, че браншът продължава да търси отпадане на рестриктивните мерки за заведенията, свързани с пандемията.

" Ние няма какво да предложим към този момент. Искаме да не се затварят повече бизнеси поради вирус, за който има ваксина. Разбирам, че няма имунизация, само че това не може да е ангажимент единствено на бизнеса. Колкото до желаната оставка на министър Стойчо Кацаров - няма по какъв начин човек, който е изтъкнат антиваксър, който в месеците преди да стане министър, дава много изявленията, в които споделя, че няма пандемия, че от маските няма смисъл. Този човек няма по какъв начин да убеди хората в това да се имунизират ", сподели той в утринния блок на " Нова телевизия ".

" Не можем да работим единствено с имунизирани клиенти, заради ниския % имунизация. Ако ще въвеждате такива ограничения, въведете го за всички търговци. И тогава ще трябват и всевъзможни проби плюс такива за антитела, защото има доста огромен брой скрита заболеваемост. Утре ще подкрепим митинга на превозвачите и таксиметровите водачи. Нищо не се е трансформирало. Очакваме среща с министерствата на финансите и стопанската система, само че каквото и да стане, ще трябват 45 дни, с цел да стигнат парите до нас ", съобщи още Алибегов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР